Svet se spreminja na digitalno, kaj pa upravljanje s kadri?

Na okrogli mizi Svet se spreminja na digitalno, kaj pa upravljanje s kadri? bomo gostili strokovnjake s področja digitalnih kompetenc in novih modelov kadrovanja v času digitalizacije in digitalne transformacije.

Gostje okrogle mize bodo: – Anja Žibert, strokovnjakinja za kadrovski marketing, Free Spirit Human Capital – Adrijana Hodak, vodja Medpodjetniškega izobraževalnega centra – Sonja Vidonja, pomočnica izvršne direktorice, Združenje Manager – Erik Kapfer, strateg, Pattern City – Aleš Štempihar, predsednik IIBA Slovenija – Ana Pleško, Simbioza

Okroglo mizo bo moderirala mag. Katja Mohar Bastar, direktorica Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije.

Komu je dogodek namenjen: – managementu v podjetjih, – HR strokovnjakom v podjetjih, – zaposlenim, – iskalcem novih priložnosti, ki se soočajo z novimi kadrovskimi zahtevami.

Cilj dogodka: Prvi dogodek iz serije šestih bo skozi različne pristope poskušal osvetliti nove zahteve trga, ki se vse bolj digitalizira. Kakšne kompetence potrebujemo kadri prihodnosti, kako se priučiti, če smo že izven šolskega sistema? Kaj mora razumeti management, da opolnomoči HR strokovnjake v podjetju, da lahko opravijo svojo nalogo in zaposlene vodijo po poti vseživljenjskega učenja in pridobivanja dodatnih kompetenc?

https://www.facebook.com/events/327269609092257

https://www.linkedin.com/events/6822811144663662592/

More events